Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0565га за адресою вул. Микулинецька спеціалізованому комунальному підприємству «Ритуальна служба» Тернопільської міської ради

 

Розглянувши звернення спеціалізованого комунального підприємства «Ритуальна служба» Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12, 92, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл спеціалізованому комунальному підприємству «Ритуальна служба» Тернопільської міської ради (код єдрпоу ____ на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0565га в постійне користування для будівництва каплиці за адресою вул. Микулинецька.

2.Зобов’язати спеціалізоване комунальне підприємство «Ритуальна служба» Тернопільської міської ради в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п. 1 даного рішення, на розгляд міської ради.

Поіменне голосування