Про внесення змін до Статуту комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло» код ЄДРПОУ

 

Розглянувши клопотання комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло» код ЄДРПОУ, керуючись Законами України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Збільшити розмір статутного капіталу комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло» код ЄДРПОУ на 2 500 000,00 грн. (два мільйони п’ятсот тисяч грн. 00 коп.) до11 997 900,00 грн. (одинадцять мільйонів дев’ятсот дев’яносто сім тисяч дев’ятсот грн. 00 коп.).

2.Враховуючи п.1 даного рішення внести зміни до Статуту комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло» код ЄДРПОУ , затвердженого рішенням міської ради від 27.01.2014р. №6/44/16 та викласти його в новій редакції згідно з додатком (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування