Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1520га за адресою вул. Бродівська, гр. Струганцю А.В.

 

Розглянувши звернення гр. Струганця Анатолія Володимировича, керуючись ст.12, 79-1, 120, 122, 123, 124, 125, 126, Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Струганцю Анатолію Володимировичу (рнокпп ____ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1520га для обслуговування будівель та споруд з їх реконструкцією під лісопильне та стругальне виробництво за адресою вул. Бродівська,.

2.Вилучити з користування підприємства Укоопспілки «Тернопільський експериментально – механічний завод» (код ЄДРПОУ ____ частину земельної ділянки площею 0,1520га за адресою вул. Бродівська,60, враховуючи згоду землекористувача.

3.Надати гр. Струганцю Анатолію Володимировичу (рнокпп ____ земельну ділянку (кад. Номер 6110100000: 03:001:0216) площею 0,1520га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування будівель та споруд з їх реконструкцією під лісопильне та стругальне виробництво за адресою вул. Бродівська,60.

4.Зобовяз’ати гр. Струганця Анатолія Володимировича в двохмісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

4.1.Після проведення державної реєстрації речового права на земельну ділянку, віднести земельну ділянку, зазначену в п.3 даного рішення, до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

5.Зобов'язати підприємство Укоопспілки «Тернопільський експериментально – механічний завод» в двомісячний термін внести зміни в земельно – облікову документацію у встановленому законодавством порядку.

Поіменне голосування