Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,5100 га за адресою вул. Лук’яновича, гр. Золотому Є. В.

 

Розглянувши звернення гр. Золотого Євгена Васильовича, керуючись ст.12, 122, 123 Земельного кодексу України, Законами України, «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр. Золотому Євгену Васильовичу (рнокпп ____ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,5100га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування побутового приміщення корпусу №6 за адресою вул. Лук’яновича,.

2.Зобов’язати гр. Золотого Євгена Васильовича в шестимісячний термін подати технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), зазначеної в п.1 даного рішення, на розгляд міської ради.

Поіменне голосування