Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0037га адресою майдан Перемоги, 4в ФО-П Кабаковій О.Є.

 

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Кабакової Олени Євгенівни, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл фізичній особі-підприємцю Кабаковій Олені Євгенівні (рнокпп ____ на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0037га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування нежитлового приміщення за адресою майдан Перемоги, 4в.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Кабакову Олену Євгенівну в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п. 1 даного рішення, на розгляд міської ради.

Поіменне голосування