Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0590га за адресою вул. Мостова-бічна, гр.Гуменюк Г.М., Філь Л.М.

 

Розглянувши звернення гр.Гуменюк Галини Миколаївни, Філь Любов Михайлівни, керуючись ст.12, 40, 89, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Пункт 13 додатку до рішення міської ради від 24.06.2004р. №4/11/110 «Про передачу у приватну власність та надання в оренду земельних ділянок громадянам» - вважати таким, що втратив чинність, в зв»язку із смертю землекористувача гр.Філь П.В.

2.Дати дозвіл гр.Гуменюк Галині Миколаївні (рнокпп ____, Філь Любов Михайлівні (рнокпп ____ на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0590га безоплатно у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд під літерою «А» за адресою вул. Мостова-бічна,.

3.Зобов»язати гр.Гуменюк Галину Миколаївну, Філь Любов Михайлівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування