Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1387 га за адресою вул. Микулинецька, гр.Басу Л.І.

 

Розглянувши звернення гр.Баса Леоніда Івановича, керуючись ст.12, 120, 122, 123 Земельного кодексу України, Законами України: «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр. Басу Леоніду Івановичу (рнокпп ____ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1387га в оренду терміном на п’ять років для будівництва та обслуговування будівлі, виробничо-складських приміщень з магазином та офісами за адресою вул. Микулинецька,.

2.Зобов’язати гр.Баса Леоніда Івановича в шестимісячний термін подати технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), зазначеної в п.1 даного рішення, на розгляд міської ради.

Поіменне голосування