Оприлюднення інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення

Законом України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» (№ 4865 – VI від 24.05.2012р.) визначено підстави та порядок присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій.

Відповідно до ст. 6 вищевказаного Закону до подання про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій необхідно додати узагальнені зауваження та пропозиції, що надійшли під час громадського обговорення.

Постановою Кабінету Міністрів України № 989 від 24 жовтня 2012 року «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» затверджено Порядок проведення громадського обговорення.

Враховуючи викладене, подаємо для оприлюднення відповідну інформацію.

Найменування об’єкта права власності, якому пропонуюється присвоїти ім’я фізичної особи : вулиця Проектна-210 в житловому районі «Південний» (фрагмент з проекту детального плану території житлового району «Південний» додається).

Ім’я фізичної особи, що пропонується присвоїти об’єкту права власності:

Василь Сліпак.

У зв’язку з цим, надаємо інформаційну довідку про Василя Сліпака

Обгрунтування пропозиції:

Василь Ярославович Сліпак (02.12.1974, м. Львів – 29.06.2016р. смт. Луганське, Бахмутський р-н., Донецька обл., Україна) – всесвітньовідомий український оперний співак, соліст Паризької національної опери, волонтер, учасник бойових дій на Сході України. Позивний «Міф». Загинув у бою від кулі снайпера. Герой України, кавалер ордена «За мужність» І ст., кавалер ордена «Золота Зірка» Василь Сліпак ціною власного життя врятував побратимів і як артист робив максимальну промоцію України у світі.

Суб’єкти, що внесли пропозицію щодо присвоєння об’єкту права власності імені фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події.

Рішення сесії Тернопільської міської ради від 02.02.2018р. №7/22/6 «Про депутатське звернення депутата Шоломейчук Н.В.»

Термін, місце, час проведення заходів з громадського обговорення, акредитації представників засобів масової інформації, реєстрації учасників.

Форма громадського обговорення: шляхом надання пропозицій в усній чи письмовій формі, у формі електронної консультації.

Дата громадського обговорення: 2 місяці з дня оприлюднення інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення.

Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, термін і форма для подання пропозицій (зауважень).

Усі пропозиції та зауваження подаються в письмовій або усній формі у відділ зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації за адресою: м. Тернопіль, вул. Листопадова, 5; тел.40-41-24; управління містобудування, архітектури та кадастру за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1,тел. 40-41-45 або ж надсилаються електронною поштою на адресу: presarm@gmail.com, arhtern@ukr.net, сайт: rada.te.ua, із зазначенням прізвища, імені, по-батькові та адреси особи, яка їх подає.

Місцезнаходження та адресу електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: м. Тернопіль, вул. Листопадова, 5; тел.40-41-45; управління містобудування, архітектури та кадастру за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1,тел. 40-41-45 або ж надсилаються електронною поштою на адресу: arhtern@ukr.net.

   Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення:

старший інспектор служби містобудівного кадастру управління містобудування, архітектури та кадастру Цимбаліста Марина Олегівна.

Термін і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення.

Після отримання пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Тернопільської міської ради : rada.te.ua.

Обговорення проходить протягом двох місяців у засобах масової інформації та на сайті.

Додаток: фрагмент з проекту детального плану території житлового району «Південний»на 1 арк.