Оголошення про конкурс на посаду директора комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочину м.Тернополя»

Управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради оголошує конкурс на  посаду директора комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя»

Кваліфікаційні вимоги до кандидата: громадянство України, вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше 3-х років, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають:

- заяву про участь у конкурсі на ім’я начальника управління культури і мистецтв із наданням письмової згоди на збір та обробку персональних даних; 

 - автобіографію (прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості);

- копії документів про вищу освіту, науковий ступінь та вчене звання;

- копію паспорта;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми.

Перелік документів, є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Термін подання документів та формування конкурсної комісії здійснюється  протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Дата початку приймання документів з 14 вересня  2018 року;

Дата початку формування конкурсної комісії з 14 вересня  2018 року;

            Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси  управління культури і мистецтв у встановлений строк: м. Тернопіль, бульвар Т.Шевченка,1 каб. 31,

e-mail: kultura_mr.ter@ukr.net

На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду керівника закладу культури, на відповідність кваліфікаційним вимогам.

На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Довідки за телефонами 52-67-32, 42-06-72

 

***

Зразок заяви кандидата про участь у конкурсі (можна завантажити тут)

Згода на обробку персональних даних (можна завантажити тут)