Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Тренінг «Інформуй громаду відповідально!»

Міжнародна громадська організація “Україна – Польща – Німеччина” спільно з громадською організацією “Інститут розвитку демократії та регіональних ініціатив” у партнерстві з Регіональним Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні з 29 вересня по 1 жовтня 2016 року проводять тренінг із підвищення рівня поінформованості населення щодо процесу децентралізації та добровільного об’єднання територіальних громад (далі – Тренінг) у м. Івано-Франківськ (готель “Станіславів”, вул. Чорновола, 7).

До участі у Тренінгу запрошуються представники місцевих ЗМІ, органів влади та профспілок з Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької областей, з яких на конкурсній основі буде обрано 30 осіб.

У ході тренінгу заплановано проведення 4-х модулів, у рамках яких буде висвітлено європейський досвід упровадження реформ, сучасний стан реформи децентралізації в Україні й перспективи її розширення, а також роль громадськості та медіа у процесі добровільного об’єднання територіальних громад.

За результатами тренінгу учасники повинні підготувати матеріали, кращі з яких будуть опубліковані на сайтах організацій-партнерів проекту.

Для участі у Тренінгу необхідно до 1600 год 15 вересня 2016 року надіслати анкету учасника на електронну адресу: yulia_kulakova@ukr.net.

Детальнішу інформацію щодо даного Тренінгу можна отримати у контактної особи Юлії Кулакової за тел. (067) 794-86-64.

 

miskrada_download   

Анкета учасника тренінгу в рамках проекту «Інформуй громаду відповідально!»