Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Програма соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього» 2017

У рамках Програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього» компанія «Монсанто Україна» оголошує четвертий грантовий конкурс проектних пропозицій з підтримки ініціатив сільських громад, спрямованих на поліпшення життя людей у сільській місцевості шляхом згуртування громад, підвищення громадської свідомості та соціальної активності для вирішення місцевих проблем.

Грантове фінансування надається для реалізації проектів за напрямками:

а) освітні програми для сільської місцевості (підтримка шкіл, бібліотек, наукових центрів, навчальних програм для фермерів);

б) програми зі сталого розвитку середовища громад (підтримка програм з покращення енергоефективності та доступу до чистої води, підтримка центрів для людей з особливими потребами, забезпечення інших місцевих потреб).

Прогнозована тривалість проектів має становити до 6 місяців.

Розмір гранту – від 50 тис. до 200 тис. гривень.

Відбір проектних пропозицій здійснюватиметься у два етапи:

1 етап – учасник надсилає заповнену Аплікаційну анкету №1 (форма додається) з короткою інформацією про проект українською мовою на адресу charity.ukraine@monsanto.com до 18 грудня 2016 року. Результати відбору першого етапу будуть оголошені до 10 січня 2017 року. У разі позитивного рішення, учасник отримає запрошення для участі у другому етапі відбору.

2 етап – учасник-переможець першого етапу надсилає заповнену Аплікаційну анкету №2 (отриману електронною поштою від організатора) з більш детальною інформацією про проект українською та англійською мовами на адресу charity.ukraine@monsanto.com до 29 січня 2017 року. Остаточне рішення про отримувачів грантів буде оголошено навесні 2017 року.

З детальною інформацією можна ознайомитися на веб-сайті компанії: http://www.monsanto.com/global/ua/ourcommitments/pages/grain-basket.aspx