Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Загальний конкурс проектів Фонду сприяння демократії

Посольство США запрошує українські неприбуткові та неурядові організації взяти участь у конкурсі проектів Фонду сприяння демократії. Фонд підтримує проекти, які сприяють демократичним перетворенням та побудові громадянського суспільства в Україні. Заявки на загальний конкурс приймаються постійно, не існує кінцевого терміну подачі заявок – конкурс є постійно діючим.

Головні вимоги до проектів:

  1. Гранти надаються виключно українським організаціям, що мають статус недержавних та неприбуткових. До таких належать: громадські організації (асоціації), благодійні фонди та аналітичні центри.
  2. Організації та їхні працівники не можуть представляти політичні партії, бути призначеними або обраними на державні посади.
  3. Максимальна сума фінансування одного проекту – 24 000 дол. США, середні суми грантів становлять від 5 000 до 15 000 дол. США.
  4. Грантові заявки необхідно подавати двома мовами: англійською та українською.
  5. Тривалість проектів не може бути більшою за один рік. Кошти, які були витрачені до початку або після завершення терміну проекту, не підлягають відшкодуванню.

 

Заявки мають відповідати одному або декільком тематичним пріоритетам:

  1. Розвиток громадянського суспільства;
  2. Верховенство права та реформа в галузі права;
  3. Прозорість органів влади;
  4. Громадська підтримка освітніх ініціатив;
  5. Вирішення конфліктів, зміцнення довіри та миру у суспільстві;
  6. Права людини (права меншин, ЛГБТ, людей з інвалідністю та жінок);
  7. Громадянська освіта;
  8. Розвиток виборчої системи;
  9. Протидія торгівлі людьми.

 

Заявка (українською та англійською мовами), форма SF424 (українська та англійська версії) та інші супроводжуючі документи приймаються лише в електронному варіанті. Надсилайте пакет документів на адресу: KyivDemGrants@state.gov.

Організація може подати лише одну заявку одночасно.

Якщо Ви не отримали підтвердження електронною поштою протягом 5-ти робочих днів, будь ласка, зверніться до грантового офісу Посольства США, щоб дізнатися про статус Вашої заявки.

 

Детальну інформацію та правила подачі заявок можна знайти за посиланням: https://ua.usembassy.gov/uk/education-culture-uk/democracy-grants-uk/