Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Конкурсу з підтримки довіри та примирення між ВПО і місцевими громадами (ФРБ і ЧФРС)

Фонд ім. Роберта Боша і Чорноморський фонд регіонального співробітництва (ЧФРС) у 2017 році продовжують надання грантів на ініціативи з підтримки неурядовими організаціями довіри і примирення між особами, які постраждали від збройних конфліктів (ВПО), і місцевими громадами.

До участі у даному конкурсі запрошуються офіційно зареєстровані організації громадянського суспільства (ОГС) зі Східної Європи та Південного Кавказу із можливим залученням партнерів з Європейського Союзу.

До розгляду приймаються ініціативи з наступних тематичних напрямків:

- підходи до розбудови і/або посилення співпраці та примирення між ВПО і місцевими громадами на місцевому, регіональному та національному рівнях;

- міжрегіональні ініціативи для молоді;

- підходи до покращення громадянської освіти та активності громадян;

- підходи до забезпечення довіри та примирення між ВПО і місцевими громадами, що передбачає передання історичного досвіду молодому поколінню;

- забезпечення довіри та примирення між ВПО і місцевими громадами за допомогою мистецтва і культурної діяльності;

- роль ЗМІ у подоланні стереотипів.

Середній розмір гранту становить 23 тис. дол. США, а тривалість проекту не повинна перевищувати 6 місяців (проекти повинні бути повністю завершені до липня 2018 року).

Для участі у даному конкурсі необхідно з 01 серпня до 29 вересня 2017 року надіслати заповнені аплікаційну і бюджетну заявки (форми додаються) англійською мовою на електронну адресу confidencebuilding@gmfus.org.

Детальнішу інформацію щодо даного конкурсу можна отримати у додатках, на веб-сайті організаторів (http://www.gmfus.org/initiatives/call-applications), а також у контактної особи для учасників з України Ани Еленей (Ana Aelenei) по e-mail: aaelenei@gmfus.org.