Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

День Пенсійного фонду у Байковецькій ОТГ

Фахівці Тернопільського об’єднаного управління провели День Пенсійного фонду у селі Байківці. Метою таких заходів є наближення послуг до людей, надання консультацій та роз’яснень щодо пенсійного забезпечення безпосередньо на місці проживання громадян.

Під час спілкування спеціалісти об’єднаного управління запропонували відвідувачам активніше долучатися до дистанційних форм обслуговування громадян, зокрема, скористатися можливостями Веб-порталу Пенсійного фонду України.

Також представники Фонду повідомили учасникам заходу, що Пенсійним фондом України запроваджено механізм інформування громадян за допомогою смс-розсилок. Відтепер всі пенсіонери, які бажають отримувати повідомлення в такий спосіб, можуть засобами мобільного зв’язку дізнатися про тривалість свого страхового стажу, суму призначеної пенсії та дату її виплати, результати проведеного перерахунку пенсії, поновлення пенсійної виплати та строк припинення виплати пенсії, а застраховані особи – довідатись про сплату страхових внесків. За допомогою смс-повідомлень пенсіонерам, за потреби, надсилатимуться запрошення відвідати орган Пенсійного фонду України для підтвердження або з’ясування необхідних даних.