Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

В Тернопільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України працює «Інформаційно-роз’яснювальний намет»

Фахівці Фонду постійно працюють над удосконаленням інформаційно-роз’яснювальної роботи, що є запорукою підвищення рівня правової грамотності населення з питань пенсійного забезпечення.

З цією метою у центрі міста, поруч із зупинкою громадського транспорту працював інформаційн-роз’яснювальний намет, так працівники об’єднаного управління провели не звичний День Пенсійного фонду

Працівники Фонду акцентували увагу перехожих на залежності розміру майбутньої пенсії від тривалості страхового стажу і розміру офіційної заробітної плати, закликали зробити крок назустріч суспільству – відмовитись від виплати зарплати «в конверті». Також чимало надійшло запитань із пенсійного законодавства та щодо перерахунку пенсій.

Крім того, спеціалісти об’єднаного управління поінформували жителів міста, що кожна застрахована особа має можливість контролювати дані про себе, які надходять від роботодавців до реєстру застрахованих осіб, зареєструвавшись на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України та роздали буклети з  питань діяльності Фонду.

 

Юлія Талалай

Головний спеціаліст з питань організаційно-інформаційної роботи

ТО УПФУ Тернопільської області