Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про Веб-портал електронних послуг Фонду – безробітним

Про переваги Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України йшлося під час зустрічі спеціалістів Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області із безробітними в Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості.

Головний спеціаліст відділу персоналу та організаційно-інформаційної роботи Юлія Талалай розповіла про можливість за допомогою Веб-порталу самостійно контролювати дані, які впливають на пенсійне забезпечення в майбутньому. Кожна застрахована особа може дистанційно користуватись  послугами Фонду, які раніше потребували особистого звернення

Дистанційні послуги надаються кожній особі індивідуально, з дотриманням вимог закону про захист персональних даних. Навіть без реєстрації на Веб-порталі можна отримати багато корисної інформації з питань пенсійного забезпечення, роздрукувати бланки документів та ознайомитися з інструкціями щодо їх заповнення. А детальну персональну інформацію можна отримати вже після реєстрації. На завершення присутнім роз’яснили, що сама процедура реєстрації максимально спрощена, та роздали інформаційні буклети.