Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Понад 20 тисяч громадян уже скористались послугами Центру обслуговування

Протягом січня-червня 2018 року фахівці Центру обслуговування платників Тернопільської ОДПІ надали більш як 20 тисяч адміністративно-податкових послуг.

За інформацією Ігоря Івахова, завідуюча сектору організації роботи ЦОП та надання адміністративних послуг, уже традиційно найпопулярнішою залишається послуга видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, протягом першого півряччя 2018 року в Центрі видано 9281 реєстраційних номери.

Окрім цього¸ видано 4 548 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів, зареєстровано 1 516 книг обліку розрахункових операцій та надано 1331 витяги з реєстру платників єдиного податку.

Нагадаємо, що у Центрі обслуговування платників надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг. Платники у зручний для них час можуть подати податкову звітність, отримати кваліфіковану консультацію, адміністративні послуги чи отримати ключі електронного цифрового підпису.

Адреса Центру обслуговування платників Тернопільської ОДПІ: вул. Білецька, 1. Телефон для довідок: 43-46-10.

За матеріалами Тернопільської ОДПІ