Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Заміщення вакантної посади (1 посада)

Тернопільська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади заступника начальника управління освіти і науки з наукової роботи.

Вимоги до претендентів на посаду:

  1. громадянство України та вільне володіння державною мовою;
  2. вища педагогічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;
  3. стаж роботи в органах місцевого самоврядування та/або на державній службі не менше двох років, педагогічний стаж – не менше трьох років;
  4. володіння комп’ютером на рівні досвідченого користувача;
  5. знання законодавства відповідного спрямування.

 

Згідно з чинним порядком заміщення вакантних посад, до участі у конкурсі допускаються громадяни України, які вільно володіють українською мовою. Конкурсанти складають у письмовій формі іспити на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відповідного структурного підрозділу.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають у відділ кадрового забезпечення заяву на ім’я міського голови про участь в конкурсі, особову картку (форма П-2 ДС) з автобіографією (додаток 1 до особової картки П-2 ДС), копії паспорта та реєстраційного номера облікової картки платника податків, військового квитка (при наявності), копії документів про освіту.

Претенденти на посаду подають на сайт НАЗК декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

Термін подання документів протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Детальна інформація за телефоном 40 41 23 (відділ кадрового забезпечення).