Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Запрошення до участі в торгах

Запрошення до участі в торгах

№ TER-IFB-08

Україна

“Розвиток міської інфраструктури – 2”, РМІ-2

Позика №: 8391-UA та TF017112

Назва контракту: Влаштування будинкового обліку в багатоквартирному секторі м. Тернопіль

Номер: TER-ICB-08

Україна отримала позику від Міжнародного Банку Реконструкції та Розвитку в рахунок вартості Проекту “Розвиток міської інфраструктури – 2” (ПРМІ-2) і має намір використати частину коштів цієї позики для здійснення платежів за контрактом TER-ICB-08 “Влаштування будинкового обліку в багатоквартирному секторі м. Тернопіль” – 1 (один) пакет.

Комунальне підприємство “Тернопільводоканал” запрошує правомірних учасників торгів представити свої запечатані конкурсні пропозиції щодо закупівлі наступних товарів та супутніх послуг: обладнання для облаштування загально будинкових водомірних вузлів із можливістю дистанційного зняття показників та установленням системи дистанційного зчитування (технічне оснащення та програмне забезпечення) і навчання персоналу. Кінцевий пункт призначення доставки товарів та виконання послуг є м. Тернопіль, Україна. Період поставки та виконання знаходиться в діапазоні від тридцяти (30) до ста двадцяти (120) днів, детальніше зазначено в тендерній документації.

Учасник торгів повинен мати можливість надавати гарантійні та після продажні послуги в Україні.

Маржа переваги виробників товарів у країні покупця не застосовується.

Тендер буде проводитись згідно з процедурами міжнародних конкурсних торгів, описаних в Посібнику із закупівлі товарів, робіт та не консультаційних послуг за позиками Міжнародного банку реконструкції та розвитку та кредитами міжнародного агентства з розвитку, виданого в січні 2011, переглянутий в липні 2014 («Посібник із закупівель»), і він є відкритий для всіх правомірних учасників, як це визначено в Керівництві із закупівель. Крім того, просимо звернутися до пунктів 1.6 та 1.7, які визначають політику Світового банку щодо конфлікту інтересів.

Зацікавлені правомірні учасники торгів можуть отримати додаткову інформацію від Комунального підприємства “Тернопільводоканал”, Мар’яна Кузик, e-mail: tender@vodokanal.te.ua і ознайомитися з тендерною документацією в робочий час з 08:00 до 17:00 за адресою….

 

miskrada_download